Goochelaar Eindhoven

Bent u op zoek naar een goochelaar in Eindhoven? Elke keer weer verrast Jordi het publiek op een privé verjaardag of zakelijk evenement. Hij heeft ervaring met allerlei soorten feesten: van zakelijke recepties en borrels tot bruiloften en familiefeesten. Neem contact op met het agentschap om te vragen naar zijn beschikbaarheid voor uw feest.

Geschikt voor verschillende shows

Jordi treedt op als goochelaar in Eindhoven tijdens verschillende shows. Voor bruiloften kunt u hem inhuren, maar ook op beurzen en tijdens bedrijfsfeesten.

goochelaar eindhoven

Beursgoochelaar

Jordi kan als beursgoochelaar optreden speciaal om uw producten te promoten. Hij past zijn truc met gemak aan aan het product en het publiek. Hierdoor sluit de act perfect aan op de wensen van uw bedrijf. Zo kan er bijvoorbeeld promotiemateriaal verwerkt worden in de truc of kan de boodschap worden verpakt in een interessante truc. Van dichtbij zien uw potentiële klanten de voordelen van uw product. Het is een unieke en bijzondere manier om op te vallen tijdens een beurs.

Meer weten over goochelaar Jordi

Jordi heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de goochelbranche. Al op 9-jarige leeftijd leerde hij de kneepjes van het vak als leerling van Joop Eiland. Zijn kinderdroom is zijn passie en werk geworden en hij is nu werkzaam als professioneel goochelaar. De optredens die hij al heeft mogen verzorgen vonden plaats door heel Nederland. Van personeelsfeesten tot beurzen: Jordi heeft ervaring in allerlei branches. Collega’s erkennen zijn professionaliteit en ook het publiek is altijd onder de indruk van zijn kunsten. Naast dat hij nu een ervaren magisch entertainer is, runt hij tevens een bedrijf dat de mogelijkheden van kaarttrucs promoot voor collega goochelaars.

Boek een goochelaar in Eindhoven

Geeft u een feest of evenement in Eindhoven? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om Jordi op te laten treden. Hij zorgt voor een magisch optreden en vermaakt uw gasten met zijn spetterende acts.