Goochelaar Den Haag

Een goochelaar in Den Haag kan uw feest of evenement een speciale touch geven. Zoekt u een spetterend optreden voor op een bedrijfsfeest, bruiloft of borrel? Kies dan voor een goochelaar die van uw feest een onvergetelijke dag of avond maakt.

De shows

Bij goochelaar Jordi kunt u terecht voor verschillende soorten shows. Vaak wordt hij geboekt als tafelgoochelaar, maar daarnaast zijn er nog meer mogelijkheden. Zo treedt hij ook regelmatig op beurzen op. Bovendien is het origineel om hem op te laten treden op een bruiloft of tijdens een kinderfeestje.

Redenen om te kiezen voor goochelaar Jordi

Er zijn meerdere redenen waarom wij u de shows van goochelaar Jordi aanraden:

  • Prijswinnend goochelaar
  • Professioneel
  • Vingervlugheid
  • Unieke acts
  • Geen reiskosten

goochelaar den haagJordi is een prijswinnend goochelaar en verzorgt jaarlijks vele optredens op allerlei feesten en evenementen. Hij gaat altijd zeer professioneel te werk en de wensen van de klanten staan voorop. De show wordt dan ook aangepast aan uw voorkeur en het soort feest dat u geeft. Hij staat bekend om zijn vingervlugheid dat zo snel gaat dat niemand door heeft wat er allemaal gebeurt. Ook wanneer het onder uw eigen ogen gebeurt, zult u onder de indruk zijn. Hij werkt met unieke acts die altijd een vleugje humor hebben. Tot slot is het een voordeel dat hij geen reiskosten berekent.

Workshop goochelen

Wilt u zelf weleens een kijkje nemen achter de schermen bij een goochelaar in Den Haag? Schrijf u dan in voor een goochelaarsworkshop. Jordi heeft ervoor gekozen om tijdens deze workshop een aantal van zijn trucs uit te leggen. Zijn doel is hiermee om te laten zien dat goochelen echt wel een vak apart is. Tegenwoordig heeft het niets meer te maken met een konijn uit de hoge hoed toveren. Het gaat een hele stap verder.

Goochelaar in Den Haag boeken

Wilt u een goochelaar in Den Haag boeken? Neem dan contact op om uw wensen te bespreken. Ook voor vragen staan we altijd voor u klaar.