Goochelaar Breda

Goochelaar Breda

Geeft u een feest of evenement in Breda en wilt u daar een spectaculaire act voor boeken? Goochelaar Jordi treedt op tijdens verschillende feesten, borrels, bruiloften, recepties en andere gelegenheden. Het inhuren van een goochelaar in Breda zal uw feest een spetterend optreden geven waar uw gasten met volle teugen van zullen genieten. Jordi komt langs op elke gewenste locatie en zorgt voor een geweldige avond.

Boek Goochelaar Jordi voor diverse shows

U kunt Jordi boeken voor de volgende shows:

Tafelgoochelaar

goochelaar bredaTafelgoochelen staat bekend om de interactiviteit die het met zich mee brengt. De gasten zitten er met de neus bovenop, waardoor er een mooi samenspel ontstaat tussen de goochelaar en de gasten. U ziet alles van dichtbij, maar u zult nog steeds versteld staan van zijn kunsten. De trucs gaan erg snel en de gasten vallen vaak van de ene verbazing in de andere. Het leuke is dat u de trucs niet door zult hebben en niet zal snappen hoe het allemaal zo snel kan gaan. Jordi zorgt voor onvergetelijke momenten met deze vorm van intieme entertainment.

 

Beursgoochelaar

Wanneer u een stand op een beurs heeft staan wilt u er uiteraard uitspringen ten opzichte van uw concurrenten. Wanneer u ervoor kiest om Jordi in te huren, dan trekt u op een originele manier de aandacht naar uw stand toe. Hij heeft al op de meest uiteenlopende beurzen gestaan en weet dan ook precies hoe hij met zijn snelle goocheltrucs de aandacht van het publiek kan trekken.

Kindergoochelaar

Wilt u een goochelaar in Breda boeken voor een kinderfeestje? De kinderen zullen zich dan zeker goed vermaken. Ze letten alleen nog maar op alle goocheltrucs en vergeten de rest om zich heen. De shows zijn interactief en de kinderen zijn zelf ook onderdeel van de show. Ze hoeven dus niet alleen maar stil te zitten.

Bruiloftgoochelaar

Uw bruiloft is een unieke dag en goochelaar Jordi maakt daar graag een extra magisch moment van. Als bruiloftgoochelaar is hij er speciaal voor het bruidspaar en daarom is er in overleg van alles mogelijk.

Goochelaar in Breda inhuren

Wanneer u een goochelaar in Breda boekt, bent u verzekerd van een spetterende avond. Uw gasten zullen zich goed vermaken en genieten van een geweldig feest. Neem contact op voor meer informatie of om direct te boeken.