Goochelaar boeken

Goochelaar boeken

Geeft u een feest of evenement en wilt u daar een spectaculaire act voor boeken? Goochelaar Jordi treedt op tijdens verschillende feesten, borrels, bruiloften, recepties en andere gelegenheden. Een goochelaar boeken zal uw feest een spetterend optreden geven waar uw gasten met volle teugen van zullen genieten. Jordi komt langs op elke gewenste locatie en zorgt voor een geweldige avond.

De kenmerken van Goochelaar Jordi

Ervaar de volgende kenmerken wanneer u Goochelaar Jordi gaat boeken:

  • Winnaar van verschillende prijzen
  • Jarenlange ervaring
  • Altijd een succes
  • Geen reiskosten
  • Humor, vingervlugheid en interactie

goochelaar boekenGoochelaar Jordi heeft al vele prijzen in ontvangst mogen nemen waar hij erg trots op is. Hij heeft 20 jaar ervaring in deze branche en hij heeft dus al opgetreden op allerlei soorten feesten en evenementen. De reacties zijn altijd geweldig en de gasten zijn vaak helemaal onder de indruk. Wanneer Jordi als goochelaar komt optreden, berekent hij geen reiskosten. Hij werkt door heel Nederland en in elke uithoek worden zijn optredens zeer gewaardeerd. Waar hij om bekend staat is zijn humor, vingervlugheid en de interactie die hij met het publiek heeft.

Een fantastische avond

Een goochelaar geeft een bijzonder en magisch effect aan uw evenement. De shows die Jordi geeft zijn van hoge kwaliteit en het lijkt haast onmogelijk wat hij allemaal kan. Het doel is om u een fantastische avond te bezorgen die u niet snel zult vergeten. Jordi is een rasartiest die werkt met ontzettend snelle trucs die uw gasten versteld zullen doen staan. Wilt u een goochelaar boeken voor een kinderfeestje? De kinderen zullen zich dan zeker goed vermaken. Ze letten alleen nog maar op alle goocheltrucs en vergeten de rest om zich heen. De shows zijn interactief en de kinderen zijn zelf ook onderdeel van de show. Ze hoeven dus niet alleen maar stil te zitten.

Goochelaar boeken

Heeft u interesse in een goochelaar bij uw feest of evenement? Neem dan contact op met het agentschap van goochelaar Jordi en we vertellen u graag alles over de mogelijkheden van een goochelaar boeken.