Biografie Goochelaar Jordi

goochelaar JordiMet ruim twintig ervaring weet goochelaar Jordi het publiek te vermaken en te verwonderen, zowel op een zakelijk evenement, bruiloft of privé gelegenheid. Jong en oud geniet van de vele goocheltrucs die Jordi Jansen in zijn repertoire heeft. Goochelen is niet alleen een vak, het is ook een passie. En die begon lange tijd geleden toen Jordi nog een kleine jongen was met een grote droom.

De mentor Joop Eiland

Goochelaar Jordi met leermeester Joop Eiland

Toen Jordi op de prille leeftijd van negen jaar een goochelact zag op de televisie sloeg de vonk direct over. In de plaatselijke bibliotheek verslond hij alle boeken over de kunst van magie. Elke goochelaar heeft een mentor nodig, die vond hij in Joop Eiland. Deze amateur goochelaar leerde Jordi geduldig de basistechnieken van het goochelen. Joop zag direct dat het voor Jordi meer was dan een hobby, het was een passie waar hij elke vrije minuut in stak. Na verloop van tijd gaf Joop Eiland vol trots aan dat de leerling de meester had overtroffen. Een nieuwe goochelaar was geboren, en kon nu op weg om mensen te vermaken met zijn talent. Joop Eiland verzorgde het eerste internationale optreden voor de rijzende ster bij de Hollandse Club in Amerika.

De grote kleine winnaar

Goochelaar Jordi was elf jaar jong toen hij voor het eerst zijn kersverse trucs mocht presenteren aan een echt publiek. Dat was tijdens een voorleeswedstrijd waar goochelaar(tje) Jordi het publiek wist te vermaken met zijn opvallende trucs en jeugdige enthousiasme. De vonk sloeg ook over bij het publiek, tijdens zijn eerste goochelwedstrijd won hij direct de aanmoedigingsprijs. De manier waarop hij op deze jonge leeftijd al contact wist te leggen met het publiek heeft de basis gelegd voor zijn latere “Street Magic” en goochelen tussen het publiek.

Krant Zwolle

De eerste onderscheiding zou niet de laatste zijn. Ook bij zijn collega’s wordt Jordi gewaardeerd. Tijdens het Martin Tonelly goochelcongres won goochelaar Jordi de Publieksprijs. Deze prijs geeft wederom aan hoe dicht Jordi als artiest bij het publiek staat, letterlijk en figuurlijk. Naast goocheltechiek en een breed assortiment aan trucs is het de interactie met mensen van alle leeftijden en achtergronden die de optredens van Jordi zo bijzonder maken. Of het een groot podium optreden betreft of een huiskamer met een handjevol toeschouwers, goochelaar Jordi maakt elk optreden en elke interactie een persoonlijke en intieme belevenis.

Respect voor de goochelkunst

Naast de verkoop van diverse trucs en accessoires voor startende goochelaars geeft goochelaar Jordi ook regelmatig workshops. De deelnemers zijn heel divers, van amateur goochelaars tot team building oefeningen binnen het bedrijfsleven. Toch is goochelaar Jordi niet een persoon die altijd vooraan moet staan, hij ondersteunt actief jong en gevestigd talent.

coordinerend stralings deskundigeNaast zijn optredens als professioneel en all-round magisch entertainer is Jordi ook werkzaam in het St Jansdal ziekenhuis als Deskundige in de Stralingsbescherming.

Meer weten over de diensten van goochelaar Jordi? Wil je ook een stukje magie op een bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Neem dan direct contact op met goochelaar Jordi voor alle mogelijkheden.