Goochelaar Amsterdam

Bent u op zoek naar een goochelaar in Amsterdam?

Goochelaar Jordi heeft een ruime ervaring in optredens op onder andere borrels, bruiloften, recepties en allerlei verschillende soorten feesten. Hij zal uw gasten verrassen met een divers repertoire aan goocheltrucs die geweldig zijn voor jong en oud. U kunt hem boeken voor de meest uiteenlopende evenementen op allerlei locaties door heel Nederland.

Boek Jordi voor diverse shows

U kunt Jordi boeken voor de volgende shows:

goochelaar amsterdamTafelgoochelaar

Tafelgoochelen staat bekend om de interactiviteit die het met zich mee brengt. De gasten zitten er met de neus bovenop, waardoor er een mooi samenspel ontstaat tussen de goochelaar en de gasten. U ziet alles van dichtbij, maar u zult nog steeds versteld staan van zijn kunsten. De trucs gaan erg snel en de gasten vallen vaak van de ene verbazing in de andere. Het leuke is dat u de trucs niet door zult hebben en niet zal snappen hoe het allemaal zo snel kan gaan. Jordi zorgt voor onvergetelijke momenten met deze vorm van intieme entertainment.

Shows op maat

Jordi past zijn shows aan het specifieke feest aan waar hij komt optreden. Zo kunt u bijvoorbeeld een centrale act boeken samen met het tafelgoochelen. Hierbij laat Jordi zijn trucs aan alle gasten tegelijk zien. De duur van deze act is ongeveer 10 minuten en u kiest er zelf voor om deze truc als introductie voor het tafelgoochelen te laten zien of ter afsluiting. Deze centrale act is passend bij de gelegenheid. Dit kan bijvoorbeeld een truc zijn samen met het bruidspaar of iemand die jarig is.

Goochelaar in Amsterdam inhuren

Wanneer u een goochelaar in Amsterdam boekt, bent u verzekerd van een spetterende avond. Uw gasten zullen zich goed vermaken en genieten van een geweldig feest. Neem contact op voor meer informatie of om direct te boeken.