Home » optredens » Fooltime Magic voor 10.000 mensen

Fooltime Magic voor 10.000 mensen

De VDL groep is een bekende industriële onderneming die zich bezighoudt met het ontwikkelen, produceren en verkopen van halffabrikaten, bussen, de assemblage van personenauto’s en andere eindproducten. Het familiebedrijf is sinds de start in 1953 uitgegroeid tot een onderneming met maar liefst 93 locaties in 19 landen met ruim 16.000 werknemers. Tijdens een evenement voor 10.000 personen mocht ik samen met collega Dave van Gulik zorgen voor magisch entertainment met als titel “Fooltime Magic”

fooltime magic

Tafelgoochelen met extra verlichting

De kunst van tafelgoochelen is wellicht de meest uitdagende en ook het meest onderhoudende element in de wereld van magie. De goochelaar neemt plaats achter een tafel en daagt de aanwezige gasten uit om de trucs van de goochelaar te doorzien. Uiteraard is het de bedoeling dat de artiest de toeschouwer om de tuin weet te leiden. Dat maakt tafelgoochelen fantastisch om mee te maken, en om naar te kijken. Om alles goed te kunnen zien werd het concept “Fooltime Magic” toegepast. Een bijzondere goocheltafel wordt sterk verlicht voor een goede blik op de kaarten, en uiteraard op de goochelaar die met gemak te vinden is tussen de 10.000 bezoekers tijdens het VDL evenement.

tafelgoochelaar Jordi aan het werk

tafelgoochelaar Jordi in actie tijdens fooltime magic

Magisch duo met Dave van Gulik

Dit optreden heet weliswaar “Fooltime Magic”, voor mij en mijn collega Dave van Gulik was het toch een parttime optreden. We wisselden elkaar af in etappes.  In plaats van een estafette waarbij renners elkaar een stokje geven was het in ons geval een spel kaarten! Dave is een gewaardeerde collega en professioneel goochelaar die door het hele land optreedt. Als lid van de Nederlandse Magische Unie en Gonga heeft hij zijn sporen al dik verdiend. We zijn beide ooit beginnen met de welbekende goocheldoos. Nu stonden we samen letterlijk in de spotlights voor een publiek waar de Copperfields, Blaines en Klokken van deze wereld heel jaloers op kunnen zijn!

Tienduizend mensen en net zoveel blije gezichten. Het was een prachtig event en een waar genoegen om te gast te zijn bij VDL.

goochelaar Jordi fooltime magic

Andere blog artikelen

  • Op dit moment is goochelaar Jordi exclusief werkzaam bij Dutch Magic! Dutch Magic over Goochelaar Jordi: Met trots presenteren wij onze nieuwste aanwinst: Jordi Jansen!…

  • Street Magic

    Magie op straat is niet nieuw. Al eeuwenlang staan straatartiesten wereldwijd op dorpspleinen om het aanwezige publiek te vermaken met wonderbaarlijke illusies. De slangenbezweerder, de…

  • Goochelen op straat is niets nieuws, dat wordt al eeuwen gedaan. Zelf goochel ik ook regelmatig op straat, tijdens de Museumnacht bijvoorbeeld, of in december…

door | nov 6, 2017 | optredens

1 Reactie

  1. Mooi geschreven en beschreven Jordi. Fijn dat het FooltimeMagic concept (te boeken bij DutchMagic overigens) zo goed aansloeg bij alle gasten..!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *