Home » optredens » Huwelijk in Villa Sonsbeek te Arnhem

Huwelijk in Villa Sonsbeek te Arnhem

De Stadsvilla Sonsbeek behoort tot de mooiste gebouwen in Arnhem, met een adembenemend uitzicht over het park en de stad. De Witte Villa dateert uit 1744 en bevindt zich op de “Hartjesberg”. Deze romantische setting maakt de Villa ideaal voor bruiloften, dat was de reden om mij uit te nodigen zodat ik nog wat extra magie aan de dag kon toevoegen.

Close-up magie op het terras

bruiloft goochelaarUiteraard was alle aandacht gericht op het bruidspaar, na het jawoord begaven de genodigden zich naar het terras om even te genieten van het uitzicht, een drankje en van elkaar. Dat was mijn eerste kennismaking met de gasten, als tafelgoochelaar liet ik de aanwezigen een aantal trucs zien, dit noemen ze ook wel “close-up magic”. Naast trucs met kaarten speel ik ook graag met andere objecten. Als een raaf in zwart kostuum zag ik een ring fonkelen, eens kijken of ik die kon laten verdwijnen. Jazeker, dat was gelukt! En wees gerust, de eigenaar kreeg de ring een moment later weer veilig terug.

goochelaar op een bruiloft

Centrale act na het diner

In de avond kwam de rest van de gasten die het aansnijden van de bruidstaart mochten meemaken, samen met het kersverse bruidspaar. Na het nuttigen van het heerlijke diner en de prachtige taart trad ik nogmaals op, nu met een centrale act voor het gehele publiek. De gasten konden mijn trucs zeer waarderen, en er werd veel gelachen. De centrale act was bewust kort, zo kon ik nog wat rondlopen en aanschuiven bij de mensen aan tafel. Niet om de kliekjes van het bord te eten, maar om nog wat leuke trucs te laten zien met een snufje persoonlijke interactie. Want dat is toch wel het leukste van mijn werk als goochelaar.

Na mijn act kon ik het publiek met een gerust hart achterlaten. De stemming zat er goed in, mijn taak zat erop.

Andere blog artikelen

 • Er zijn goochelaars die bewust niet op de televisie willen optreden. Deels omdat ze bang zijn dat de camera de truc vanuit het verkeerde standpunt…

 • workshop goochelen

  Ik heb weer een leuke workshop mogen doen.  Dit keer was het in Someren. Het was een workshop tafelgoochelen.  Een enthousiaste groep mensen heb ik eenvoudige trucs geleerd met…

 • goochelaar voor bedrijfsfeest

  Regelmatig doe ik optredens als tafelgoochelaar op huwelijksfeesten. De onderstaande reactie kreeg ik na een optreden in Tilburg. Altijd weer erg leuk om te lezen dat iedereen het leuk…

 • kindergoochelen op een basisschool

  Hieronder zie je de foto's van mijn optreden op de Cees Wilkeshuisschool in Deventer. Ik heb mijn kunsten al meerdere keren voor deze basisschool mogen…

 • goochelaar huren amsterdam

  Een optreden aan de Prinsengracht in Amsterdam is toch al een mooie gelegenheid, wanneer ik op een dakterras mag goochelen is het helemaal bijzonder. Naast…

 • klein zwitserland

  Ik heb 2 optredens mogen doen in Zwitserland. Nou ja, Klein Zwitserland in Driebergen. Wat een super mooie locatie is dit!  Ik ontving nog deze…

door | mei 7, 2011 | optredens

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *