Home » goochelaar » Een goochelaar past bij ieder feest

Een goochelaar past bij ieder feest

Wat een feest, wat een feest. Zo een feest is er nog nooit geweest. Er is eigenlijk altijd wel een reden te vinden om een feestje te organiseren. Verjaardag, bruiloft, jubileum, opening; verzin het maar en het wordt gevierd. Bij ieder feest hoort passend entertainment. Hier zijn 4 feestjes waar een goochelaar uitstekend bij past!

1. Goochelaar op een kinderfeest

Dat spreekt voor zich natuurlijk. We hebben we het dan over een goochelaar die trucs uitvoert waar kinderen actief bij betrokken worden. Trucs die eenvoudig te volgen zijn, grappig om te zien en waarbij iedere toeschouwer als assistent kan bijspringen. Goochelen op kinderfeestjes maakt ieder feestje magisch!

2. Goochelaar op een verjaardag

Een verjaardag is een bijzondere dag, het maakt niet uit hoeveel jaren je op de teller hebt staan. Er komen vrienden en familieleden uit meerdere generaties op bezoek, hoe ga je dit diverse gezelschap vermaken? Een centrale act is dan minder geschikt, boek een tafelgoochelaar en laat de artiest één of enkele mensen vermaken. Een truc hier, een grap daar, je maakt ieder verjaardagsfeest gezellig met een goochelaar.

3. Goochelaar tijdens een bedrijfsevent

Laten we eerlijk zijn; de directie ziet de onderneming vaak heel anders dan de werknemers die er werkzaam zijn. De organisatie is trots op het bedrijfsevent terwijl veel van de aanwezigen liever wat anders zouden doen. Maak het gezellig voor iedereen met een goochelaar. Als spectaculaire podium act of als tafelgoochelaar die zorgt voor een ontspannen sfeer. Interactie tussen collega’s kan buiten werktijd soms stroef lopen, met een vleugje magie als smeerolie wordt het altijd gezellig.

4. Goochelaar op straat

Street Magic heet het tegenwoordig. Straatgoochelen is weer hip en trendy. Wist je dat deze vorm van goochelen begonnen is met oplichters die balletje-balletje en andere misleidende spelletjes speelden? Boek voor een braderie, koopzondag of ander evenement een straatgoochelaar die bezoekers verrast met een mini-optreden. De misleiding blijft maar ditmaal is het gelukkig geen oplichting maar kostelijk vermaak.

Het is altijd feest met een goochelaar in de buurt. Vanaf een podium of tussen het publiek in. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden voor passend entertainment tijdens jouw evenement.

Andere blog artikelen

  • goochelaar evenement

    Bij het organiseren van een evenement wil je graag passend entertainment. Met een brede variëteit aan artiesten én events kan dit een behoorlijke uitdaging zijn.…

  • goochelaar kindershow

    Je wilt een show organiseren voor kinderen, dat is een uitdaging. Want kinderen willen best naar een voorstelling kijken maar het mag niet te lang…

  • kindergoochelen op een basisschool

    Hieronder zie je de foto's van mijn optreden op de Cees Wilkeshuisschool in Deventer. Ik heb mijn kunsten al meerdere keren voor deze basisschool mogen…

door | nov 8, 2021 | goochelaar, Goochelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *