Home » Goochelen » Een goochelaar past bij ieder evenement

Een goochelaar past bij ieder evenement

Bij het organiseren van een evenement wil je graag passend entertainment. Met een brede variëteit aan artiesten én events kan dit een behoorlijke uitdaging zijn. Hier zijn drie situaties waarin een goochelaar een uitstekende keuze is!

1. Goochelaar in een kleine locatie

Je hebt de perfecte locatie gevonden, helaas is de ruimte eigenlijk nét iets te krap voor het aantal gasten. Door slimme keuzes te maken kun je iedere vierkante meter optimaal benutten. Een goochelaar heeft niet altijd een groot podium nodig, en die truc met olifanten schrappen we voor het gemak. Als je kiest voor een tafelgoochelaar dan schuift de artiest gezellig even aan wat de intieme sfeer alleen maar zal verhogen.

Tip op een kleine locatie: Laat je gasten zoveel mogelijk op een vaste plaats zitten. Regel bediening aan tafel en laat je entertainment zelf langslopen.

2. Goochelaar voor een divers publiek

Als je een middagje organiseert voor een groep senioren dan zul je voor ander entertainment kiezen dan voor een kinderfeestje. Een schminkclown past nou eenmaal beter bij kinderen. Goochelen is een tijdloos stukje amusement dat eigenlijk iedereen kan waarderen. Dit komt met name omdat iedere truc op ontelbaar veel manieren uit te voeren valt. Een goede goochelaar past zich als een kameleon aan op de situatie en zorgt ervoor dat ieder optreden uniek is.

Tip voor een divers publiek: Er kunnen ook taalbarrières zijn. Goochelen is voornamelijk een visueel medium dat zelfs zonder een woord te verstaan leuk is.

3. Goochelaar voor optreden buiten

Lekker veel ruimte buiten betekent ook dat niet iedereen zomaar even voor een podium gaat staan of zitten. Wil je toch een event organiseren waarbij een flinke groep gasten de ogen op dezelfde plek richt? Maak er dan een interactie gelegenheid van en laat een goochelaar enkele vrijwilligers uit het publiek halen. Dit is iemand die onderdeel uitmaakt van de groep maar plotseling deel uitmaakt van de centrale act. Zo trek je de aandacht en houd je die ook langer vast.

Tip voor een optreden buiten: Regel alternatief amusement binnen of met beschutting voor als het regent.

Op zoek naar passend entertainment voor ieder evenement? Neem contact op met Goochelaar Jordi en daag hem uit om jouw gasten te vermaken.

Andere blog artikelen

  • goochelaar Jordi

    Een goede act kiezen is een uitdaging Er zijn veel soorten entertainment die je in kunt zetten op een feest of evenement. Helaas is niet…

  • tafelgoochelaar

    Je gaat in een mensenleven naar veel feestjes, evenementen en bijeenkomsten. Een groot deel daarvan vergeet je zodra je naar buiten stapt. Een aantal feestjes…

  • kindergoochelen op een basisschool

    Hieronder zie je de foto's van mijn optreden op de Cees Wilkeshuisschool in Deventer. Ik heb mijn kunsten al meerdere keren voor deze basisschool mogen…

door | sep 24, 2021 | goochelaar, Goochelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *