Duo Magic

goochelaars Jordi en Martijn

Wat is er nou leuker dan een goochelaar op een kinderfeest? Twee goochelaars natuurlijk! Twee populaire en meermaals onderscheiden artiesten hebben nu hun krachten gebundeld, en brengen magie naar ieder kinderfeest; Martijn Martell en Jordi Jansen zijn nu te boeken als DuoMagic!

DuoMagic = 2x Goochelplezier

Met z’n tweetjes is alles leuker, toch? Wel als het twee professionele goochelaars betreft met een jarenlange ervaring als entertainers voor zowel kinderen als volwassenen. Zowel Martijn Martell als Jordi Jansen hebben individueel al veel kindershows mogen verzorgen, nu hebben ze samen een wervelende “two-men” show ontwikkeld met dubbel zoveel goochelplezier.

Groot vermaak voor kleine mensen

Jong geleerd is oud gedaan. De heren van DuoMagic zijn beide op jonge leeftijd begonnen met goochelen, en hebben van hun passie hun beroep gemaakt. Iedere kindershow staat bol van humor, met veel interactieve elementen waarin de kinderen zelf de hoofdrol vertolken! Naast de klassieke goocheltrucs spelen deze artiesten perfect in op de belevingswereld van kinderen, dankzij de prachtige ballonfiguren kunnen kinderen ook rekenen op een ‘luchtig’ geschenk.

magic for kids

Over goochelaars Martijn en Jordi

We gaan hier niet de CV’s van beide heren opsommen, wie heeft daar de tijd voor? Beide goochelaars hebben al meerdere prijzen in de wacht gesleept, zo won Martijn Martell de Magic Efteling Award. Jordi Jansen ken je wellicht van diverse televisie optredens, en live in diverse Fair Play Casino’s. Ze hebben in het verleden al vaker samengewerkt, bijvoorbeeld tijdens kindershows voor Unox. Naast ‘volwassen’ entertainment hebben beide goochelaars een ruime ervaring opgebouwd met kindervoorstellingen. Als je het aandurft voor een groep kinderen op te treden, dan kun je alles aan!

Alles uit de hoge hoed

Ook achter de schermen is alles uitstekend geregeld. Om te beginnen met een prettig intakegesprek, waarin alle wensen en behoeften van de opdrachtgever én de kinderen worden besproken. Decor en geluid wordt geheel verzorgd, zo kan iedereen genieten van een bijzondere kinder goochelshow.

Informeer hieronder vrijblijvend naar de mogelijkheden en beschikbare data.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.