Home » optredens » Dubbel speciaal op Boulevard 410

Dubbel speciaal op Boulevard 410

SBO staat voor “Speciaal Basisonderwijs”. Onlangs was het dubbel speciaal omdat er niet één, maar zelfs twee professionele entertainers op kwamen draven om twee voorstellingen te verzorgen. Dat is dubbel-dubbele pret dus, dankzij goochelaars Jordi Jansen en Martijn Martell die onder de naam DuoMagic ook samen goochelshows verzorgen. Tijdens de optredens voor de leerlingen van Boulevard 410 stond Jordi op het podium, terwijl Martijn het decor en geluid verzorgde. De leerlingen en leerkrachten konden zo zorgeloos genieten van niet één, maar twee wervelende voorstellingen.

SBO2

Geluk bij een ongeluk

Helaas, de kinderen hadden zich enorm verheugd om op kamp te gaan. Toch kon dit uitje niet doorgaan in 2020, daarom werd er een gezellige dag georganiseerd met allerlei leuke attracties voor de kinderen. Zo was er een springkussen voor luchtig vermaak, een poffertjeskraam voor de lekkere trek, en een ballonnenclown die van toeten én blazen weet! De leerlingen van groep 4/5 en 5/6 werden ook nog getrakteerd op een goochelshow van 45 minuten per optreden.

Interactief entertainment

Nadat Martijn Martell het podium had voorbereid, en het geluid had ingesteld, kon Jordi Jansen zijn trukendoos openen. Gelukkig was het podium groot genoeg voor meer personen, want Jordi haalde regelmatig assistenten naar voren om een helpend handje te verlenen. Er was veel interactie met het publiek, zoals bij het ‘zoeken’ naar de maan, of een complete verwarring met kleuren en boterhammen. De toon werd al direct gezet met een sterk staaltje vingervlugheid waarbij de kinderen op het verkeerde been werden gezet …. of was het nou de verkeerde hand?

Marieke Muuse van SBO Boulevard 410 stuurde ons achteraf nog een leuke reactie over de optredens:

sterren“Fantastische ervaring!

Leuke interactie met de kinderen, goed verstaanbaar, aandachtige kinderen en leuke goocheltrucs!

Aanrader voor scholen!”

SBO3

Zowel solo als duo onverslaanbaar onweerstaanbaar!

Martijn Martell en Jordi Jansen zijn beide professionele goochelaars, met ieder jarenlange ervaring om uit te putten. Beide artiesten zijn aangesloten bij DutchMagic, hét management bureau voor goochelaars en illusionisten in Nederland. Zo hebben de heren elkaar al vaak mogen treffen tijdens evenementen door het hele land. In de ‘rustige periode’ van 2020 hebben ze een compleet nieuwe formule voor kinderentertainment bedacht genaamd DuoMagic, waarbij ze goochelshows op maat aanbieden. Zo is iedere show compleet uniek, op basis van beproefde trucs uit het standaard repertoire, aangevuld met compleet nieuwe interactieve elementen die ieder publiek verbaasd doen staan.

We willen de directie en leerlingen van BSO Boulevard 410 van harte bedanken voor hun enthousiasme voor, tijdens en na de voorstelling. We hopen dat jullie ook zonder kamp toch veel plezier hebben beleefd!

Duo SBO

Andere blog artikelen

  • Op dit moment is goochelaar Jordi exclusief werkzaam bij Dutch Magic! Dutch Magic over Goochelaar Jordi: Met trots presenteren wij onze nieuwste aanwinst: Jordi Jansen!…

  • afbeelding van de site magicforkids.nl

    In 2008 besloot ik van goochelen mijn beroep te maken, naast het registreren van mijn eigen bedrijf liet ik twee websites maken; Visual Card Magic…

  • goochelaar lelystad

    Dat mag in de krant! Op zaterdag 26 november was er een “Magic Gambling Night” in het Fair Play Casino in Lelystad. Dit evenement werd…

door | jul 22, 2020 | optredens

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *