Home » goochelaar » Daarom kies je voor een goochelaar op jouw feest!

Daarom kies je voor een goochelaar op jouw feest!

Hoeveel entertainers huur je in voor jouw feest? Het budget én de ruimte is beperkt, je zult keuzes moeten maken. Hier zijn vier redenen waarom een goochelaar op een feest de beste keuze is.

1. Vermaak een groep

Je hebt een gastenlijst met daarop kinderen, senioren en mensen die vijf verschillende talen door elkaar spreken. Dan kies je voor entertainment dat tijd, locatie en cultuur kan overbruggen. Goochelen is tijdloos vermaak dat iedereen herkent en waar je zonder een woord te spreken iedere groep mee kunt verbazen. Heb je speciale wensen? Dan wordt het optreden daar gewoon op aangepast. Goochelaars kom je overal tegen, van Las Vegas tot aan het lokale zorgcentrum.

goochelaar feest

2. Vermaak een persoon

Het doel is niet altijd een grote groep te vermaken. Een tafelgoochelaar is een artiest die zich tussen de gasten of bezoekers mengt en steeds één of enkele mensen vermaakt met een truc. Zelfs in een lange wachtrij kun je zo voor passend entertainment zorgen. Goocheltrucs kunnen direct worden aangepast op de persoon die voor de goochelaar staat wat het tot zeer veelzijdig entertainment maakt.

3. Bepaal de sfeer

Een feestje is leuk, maar niet iedereen treedt in gesprek met wildvreemde gasten. Een goochelaar brengt mensen samen door een truc uit te voeren. De groep omstanders geniet samen van de truc en zal achteraf proberen uit te pluizen hoe de goocheltruc in elkaar steekt. Dat is toch een stuk interessanter dan over het weerbericht praten of een beetje langs elkaar heen staren uit verlegenheid. Een goochelaar is de ideale gangmaker.

4. Zorg voor een blijvende herinnering

Een goochelaar kan zaken laten verdwijnen maar ook verschijnen. Laat de artiest kleine cadeautjes uitdelen tijdens het optreden. Misschien een speelkaart met handtekening of een promotieartikel met logo. Dit verankert een herinnering naar een bijzonder feest waar de gasten nog lange tijd met plezier aan zullen terugdenken. Bespreek vooraf met de artiest wat er mogelijk is en hoe de act perfect aansluit op het feest of evenement.

Natuurlijk kan een clown, zanger of jongleur ook voor fantastisch entertainment zorgen, met een goochelaar ben je in ieder geval gegarandeerd van top amusement voor alle leeftijden!

Andere blog artikelen

door | mrt 22, 2022 | goochelaar, Goochelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

goochelaar Jordi nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Eén keer per maand verstuurt Jordi zijn nieuwsbrief. Blijf ook op de hoogte van alle magische belevenissen, nieuwe shows en speciale acties.
Schrijf je hier in -->

Gelukt! :)