Boek een goochelaar

Ben je op zoek naar een goochelaar en blijkt het maken van een goede keuze een flinke uitdaging te zijn? Zou je wat graag informatie krijgen van iemand die ervaring heeft met entertainers en met name goochelaars? Dan ben je in goede handen bij Goochelaar Jordi. Want hier kun je niet alleen informatie vinden over de diensten van Jordi, maar ook over collega’s met de meest uiteenlopende disciplines. Boek een goochelaar met een beetje hulp van een ervaringsdeskundige!

Over Goochelaar Jordi

Jordi is een professionele goochelaar die als kind is begonnen en nooit meer is gestopt met goochelen en mensen vermaken. De laatste jaren heeft hij zich toegelegd op tafelgoochelen, dat betekent trucs uitvoeren tussen het publiek. Deze vorm van goochelen kan op iedere locatie. Zo heeft hij op rondvaartboten opgetreden, in het weiland of in de hoge bergen langs de skipiste. Vaak alleen, maar ook regelmatig samen met vooraanstaande goochelaars en tevens gewaardeerde collega’s.

boek een goochelaar

Boek een goochelaar via Dutch Magic

Dutch Magic

Een aantal jaren geleden werd Jordi benaderd door Ilse Klijn van Dutch Magic, een collectief dat al twintig jaar artiesten koppelt aan iedereen die wat magie wil toevoegen aan een evenement. Wanneer je hier een aanvraag doet komt deze automatisch bij Dutch Magic uit.

Boek een goochelaar via Dutch Magic, hét agentschap voor magische entertainers in Nederland.

 

Artiest.nl

Artiest.nl

Dit is een meer algemeen artiesten platform, waar je naast magisch entertainment ook zangers, clowns, jongleurs en straatartiesten kunt vinden. Deze website werd opgericht door Jordi Jansen, en is echt een platform VOOR en DOOR artiesten. De indeling in populaire categorieën maakt het heel eenvoudig om geschikt entertainment te vinden voor iedere gelegenheid. Wat dacht je van goochelpieten voor een Sinterklaas event? Of een schminkclown tijdens een verjaardagsfeestje? Ook voor zangers en andere musici kun je hier terecht. Of boek een goochelaar; op straat, in het theater of voor een teambuilding dag.

Boek een artiest via Artiest.nl, de website voor artiesten, door artiesten.

Wat kosten goochelaars?

goochelaar Jordi geld

De tarieven voor entertainers kunnen flink uiteen lopen. Dit is afhankelijk van diverse factoren zoals ervaring, specialisme, aanvullende opties en naamsbekendheid. Vraag daarom vooraf naar een duidelijk uurtarief of offerte, en let op zaken als reiskosten of benodigdheden zoals elektra of een podium. Sommige artiesten zijn voor een half uurtje te boeken, andere events kunnen dagen duren zoals een beurs. Vraag hier gerust een vrijblijvende offerte aan.

Andere blog artikelen

  • kosten goochelaar

    Met een goede goochelaar haal je top entertainment in huis. Maar hoe kies je een goede illusionist, waar moet je rekening mee houden en wat…

  • bordje Eernewoude

    Dit optreden was op een boot! Dit was voor mij voor het eerst dat ik op een boot mocht optreden. Ronald en Joke zijn op…

  • goochelaar Jordi

    Wat is goochelen nou eigenlijk? Goochelen is “de kunst van het schijnbaar onmogelijke”. De goochelaar laat iets zien wat eigenlijk niet kan. Het is een…

Geef een reactie