Blog

Doe vrijblijvend een aanvraag.

Lees mijn nieuwsbrief!

Fantastisch

Op de viering van het 100 jarig bestaan van ons wooncomplex voor ouderen liep Jordi van tafel naar tafel en verbaasde iedereen met zijn optreden. Van 18 jarige medewerker tot 100 jarige bewoner, iedereen vond zijn optreden fantastisch en er is nog dagen over nagepraat. Ik kan Jordi aanraden voor elk feest.

“ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Magic JORDI

Wat een super leuk optreden van de nu al bekende “vingervlugge JORDI”! In ons Casino “Fair Play Groningen Euroborg” stonden vele gasten met de mond open. Balletje balletje, rood / zwart, hoger / lager je kan het zo gek niet bedenken of Jordi liet iedereen vol ongeloof achter. Super optreden waar nog vele gasten aan […]

“ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Geweldige voorstelling

Jordi is geheel belangeloos aanwezig geweest op het 90 jarig bestaan van het Zonnehuis te Beekbergen. Hij heeft daar voor cliënten, personeel en bezoekers een geweldige voorstelling gegeven. Afgestemd en passend bij de doelgroep.

“ster”“ster”“ster”“ster”

Goochelaar Jordi

Geweldig optreden! Gewoon in een vol cafe mensen in groepjes vol verbazing te zien kijken is al prachtig om te zien! Heel ongedwongen heeft iedereen ervan kunnen genieten. Verbazing en enthousiasme wisselden elkaar af. Kortom, SUPER !

“ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Toppie!!

Wat was het leuk!! Iedereen heeft ervan genoten. Hele goeie reacties gehad.

“ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Mooi werk

Jordi was een super leuke toevoeging voor ons bedrijfsfeest. Je staat erbij en denkt: hoe doet hij het toch? Daar kun je over napraten. We hebben nog steeds geen idee. We hebben genoten!

“ster”“ster”“ster”“ster”“ster”