Blog

Lead generator Jordi!

Jordi heeft met zijn magische trucs en enthousiasme op onze beurstand interessante leads voor CHOICE Insights & Strategy weten te generen! Zeker een aanrader!

“ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Goochelaar Jordi

Gister kwam goochelaar Jordi bij ons op het kinderdagverblijf een mooie show geven. De kinderen deden enthousiast mee, en stonden met veel verbazing naar alle trucjes te kijken. We boeken snel weer en we geven het door aan andere locaties. Dankjewel en we hebben genoten. Bij het ophalen spraken de kinderen er vol over.

“ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Ingenieus!

Tijdens onze Open Dag bij SOS International Amsterdam heeft Jordi Jansen de bezoekers tussen de mensen doorlopend uitermate leuk ge-entertaind met zijn ingenieuze en verbazingwekkende goocheltrucs. Je mond valt open van verbazing, steeds weer. Vol humor ziet hij kans om onopvallend opvallend en andersom aanwezig te zijn, tovert een ‘smile’ op eenieders gezicht en geeft […]

“ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Fantastische avond

We onlangs een fantastisch optreden gehad van Jordi voor een divers gezelschap, van jong tot oud. Niet alleen door zijn verrassende goochelkunsten met verborgen magie, maar met zijn charmante en humoristische presentatie wist hij het gezelschap te boeien en te vermaken van begin tot eind.

“ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Zakenvrouwen DRV

Je deed het super leuk, en liet een groot aantal gefrustreerde vrouwen achter 😉

“ster”“ster”“ster”“ster”

Toppie!!

Wat was het leuk!! Iedereen heeft ervan genoten. Hele goeie reacties gehad.

“ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Prima

Jordi trad 24 juni op bij de viering van ons 50 jarige huwelijk met ca. 100 gasten en een handjevol kleinkinderen. Zijn performance was, zoals gebruikelijk, boeiend en verrassend waarbij hij de kleinkinderen enigszins op afstand wist te houden zodat alle gasten volop van zijn kunsten konden genieten!

“ster”“ster”“ster”“ster”“ster”