Blog

Doe vrijblijvend een aanvraag.

Lees mijn nieuwsbrief!

Tafelgoochelen en een centrale act

Beste Jordi, We waren erg tevreden en konden er nog prettig over napraten! Dank!

“ster”“ster”“ster”“ster”

Verrassende Jordi

Een onvergetelijk optreden in Breda. Ongeveer 150 buurtgenoten werden tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de vereniging getrakteerd op knap goochelwerk met veel humor. Jordi stond gewoon tussen ons in te goochelen. Hij is onwaarschijnlijk goed. De vele complimenten daarna wil ik je nogmaals doorgeven. Dank je wel.

“ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Goochelen voor Muziekverzorging.nl

Vanaf het eerste contact hebben we Goochelaar Jordi ervaren als een professioneel iemand. Zowel over het voortraject als over de uitvoering van de opdracht niets dan lof. Jordi heeft een uitstekende bijdrage geleverd aan één van onze feesten en heeft de gasten daarbij zeer goed vermaakt met zijn optreden. Jammer genoeg heb ik zelf maar een […]

“ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Opening Nieuwe Duinstraat in Noordwijkerhout

Het optreden van Jordi was in één woord geweldig! Jordi heeft iedereen – van jong tot oud – vermaakt met zijn trucs en babbels én met zijn ballonnencreaties. Zelfs de wethouder, die toch ontzettend zijn best deed zich niet te laten foppen, werd door Jordi “betoverd”. Dit tot hilariteit van alle mensen die er getuige van […]

“ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Tafelgoochelaar bij Oogenlust B.V.

Hartelijk dank voor je inzet en enthousiasme afgelopen zaterdag bij het zakelijk evenement in Kapelle. Het was de hit van de avond! Graag zien we je terug op een volgend evenement.

“ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Wat een vermaak

Tijdens een zeer natte en druilige regendag een uitstekend feestje gehad! De jongens hebben het er nog veel over gehad, hoe doet hij dat nou toch??

“ster”“ster”“ster”“ster”“ster”