Home » optredens » Blèzi Cosmetics magische onthullingen

Blèzi Cosmetics magische onthullingen

Het direct sales bedrijf Blèzi Cosmetics bestaat sinds 2009, maar is gebaseerd op 23 jaar persoonlijke ervaring van oprichter Miranda Hazenberg. Dit merk ontwikkelt en verkoopt diverse soorten cosmetische producten die mild zijn van samenstelling en vriendelijk voor de huid. Blèzi Cosmetics besteedt veel aandacht aan verantwoord ondernemen waarbij de veiligheid en gezondheid van mens en natuur voorop staan. Tijdens het Blèzi Business Partner Event was het thema dit jaar “Magical”, dat is het toverwoord om Goochelaar Jordi uit de hoge hoed te krijgen!

Magische producten

Blèzi Cosmetics heeft al een breed assortiment aan producten, tijdens dit evenement werden er twee nieuwe producten onthuld. Daarnaast werden diverse personen in het zonnetje gezet. Eén van de nieuwe producten heeft de eenvoudige doch duidelijke naam “Highlighter” gekregen, het andere product is een oogschaduw met de naam “45 Magical Black”. Het evenement was mooi aangekleed met heerlijke versnaperingen, feestelijke champagne en uiteraard een flinke dosis echte magie.

tevoorschijn toveren van namen

Uit de hoge hoed

Ten eerste kreeg ik de eer om de twee nieuwe producten tevoorschijn te toveren. Dat is toch een bijzonder moment, er komen niet elke dag nieuwe producten uit bij dit merk. Daarnaast werden er diverse zakenpartners in het zonnetje gezet, ik mocht ook deze erkenningen “uit de hoge hoed” halen. Een heel bijzondere prijs was een reis naar Marrakech, dat was een prijs die ik liever zelf in mijn jaszak had laten zitten… De winnaar was er erg blij mee!

goochelaar Jordi voor Blèzi

Maak jouw evenement echt “Magical”

Dit is niet de eerste maal dat ik op een evenement heb gestaan met een “magisch” thema, en ik verwacht ook niet dat het de laatste keer zal zijn. Goochelen heeft nog steeds een bijzondere allure, het is iets ongrijpbaars met een eenvoudige schoonheid wat erg goed past bij veel merken, bedrijven en organisaties. Het Blèzi Business Partner Event 2017 was een prachtig aangeklede presentatie, dat door de aanwezigen zeker als magisch werd ervaren.

goocheltruc voor Blèzi

Blèzi Business Partner Event – MAGICAL

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Voor ons jaarlijks bedrijfsevenement hadden we Jordi uitgenodigd om voor een magische omlijsting te zorgen. Tijdens het plenaire gedeelte en de borrel heeft hij de aanwezige gasten blij verrast door zijn dynamische optreden en vriendelijke benadering. Jordi was erg prettig om mee samen te werken. Onze magische wensen werden creatief ingevuld.

door Miranda Hazenberg van Blèzi Cosmetics
Blèzi Cosmetics produceert make-up en huidverzorgingsproducten van zeer hoogwaardige kwaliteit en met internationale allure. De make-upproducten hebben innovatieve formules zijn longlasting met een hoog gebruiksgemak, zijn parfum-en dierproefvrij en hebben een professionele finish. De huidverzorgingsproducten hebben unieke cosmeceutische formuleringen die meer doen dan we beloven. Alle producten hebben zeer huidvriendelijke en milde samenstellingen. Blèzi Cosmetics zorgt ervoor dat elk product veilig en milieuvriendelijk is en voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. De producten zijn te bestellen bij Blèzi adviseuses in Nederland en België tijdens een persoonlijk advies, een workshop, op beurzen, in salons of via de webshop.

Andere blog artikelen

  • De Nyenrode Universiteit is de enige privé universiteit in Nederland, het motto is “for business, by business”. De universiteit is gevestigd op een prachtig 13e…

  • beursgoochelen voor Inmac

    Op 16 juni organiseerde Inmac opnieuw een verrassend en interessant IT-evenement, het Inmac MeetingPoint Event. Hier heb ik mijn kunsten mogen vertonen bij de verschillende stands…

  • magische borrel

    Netwerken is voor de één een heerlijk feestje. Gezellig met een borrel in de hand kennismaken met andere professionals en vertegenwoordigers van uiteenlopende bedrijven, stichtingen…

door | okt 9, 2017 | optredens

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *