Home » goochelaar » AN HA LIM

AN HA LIM

An Ha Lim is een geweldige kaart manipulator. Ik heb veel kaartmanipulatie acts gezien maar dit is wel heel bijzonder.

An Ha Lim produceert heel veel kaarten met grote precisie. Het is een charismatische man die naar mijn mening een schitterende show neerzet. An ha lim heeft in 2003 interesse gekregen voor goochelen. Hij zag een andere goochelaar een close-up truc doen en was verkocht aan magie! Hij begon bij een magic compagny. In Korea, waar An Ha Lim vandaan komt, is dit een school waar je goochelen leert.

Toen hij op TV kaart manipulatie zag van een andere goochelaar begon hij zelf ook met oefenen. Hij begon met de basis en daarna de moeilijkere dingen. Na 2 jaar begon hij zijn eigen stijl te ontwikkelen.  Hij oefenend voor deze routine 6 uur per dag en 2 maanden voor een wedstrijd oefent hij 16 tot 18 uur per dag!

Zijn dag schema zag er als volgt uit:

eerst 2 uur oefenen zonder kaarten, alleen de bewegingen,daarna 3 uur alleen manipulatie met kaarten oefenen,20 min pauze en weer 3 uur trainen. Daarna 10 uur lang de volledige act. Hij kan de act dan 20 keer per dag doen.

An Ha Lim heeft de eerste prijs op diverse concoursen gewonnen. Hieronder kun je zijn act zien.

Ik hoop dat jullie het net zo mooi en inspirerend vinden als ik…

Andere blog artikelen

 • kindergoochelen op een basisschool

  Hieronder zie je de foto's van mijn optreden op de Cees Wilkeshuisschool in Deventer. Ik heb mijn kunsten al meerdere keren voor deze basisschool mogen…

 • beginnende goochelaars

  Omdat ik zelf als klein jongetje ben begonnen met goochelen vind ik het fantastisch als kinderen interesse tonen in de wereld van magie. Ik heb…

 • goochelaar voor bedrijfsfeest

  Regelmatig doe ik optredens als tafelgoochelaar op huwelijksfeesten. De onderstaande reactie kreeg ik na een optreden in Tilburg. Altijd weer erg leuk om te lezen dat iedereen het leuk…

 • Er zijn goochelaars die bewust niet op de televisie willen optreden. Deels omdat ze bang zijn dat de camera de truc vanuit het verkeerde standpunt…

 • goochelaar huren amsterdam

  Een optreden aan de Prinsengracht in Amsterdam is toch al een mooie gelegenheid, wanneer ik op een dakterras mag goochelen is het helemaal bijzonder. Naast…

 • Er worden regelmatig foto’s gemaakt tijdens mijn optredens. Het is leuk voor alle aanwezigen om deze bijzondere en persoonlijke momenten later nog eens te bekijken.…

door | mei 9, 2011 | goochelaar

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

goochelaar Jordi nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Eén keer per maand verstuurt Jordi zijn nieuwsbrief. Blijf ook op de hoogte van alle magische belevenissen, nieuwe shows en speciale acties.
Schrijf je hier in -->

Gelukt! :)