Home » optredens » Aftrap seizoen 2021

Aftrap seizoen 2021

Het Europees Kampioenschap voetbal 2021 wordt dit jaar gehouden van 11 juni tot en met 11 juli 2021. Het toernooi is met één jaar verschoven vanwege de Corona pandemie in 2020. Het lijkt haast of alles heeft stilgelegen vorig jaar, nu de zon weer doorbreekt lijkt de wereld langzaam maar zeker weer tot bloei te komen. Dit geldt ook voor de horeca én voor artiesten die pakweg een jaar lang niet live konden optreden. Ook “The Streamers” hebben hun laatste virtuele concert ondertussen gegeven. Mijn aftrap van het seizoen 2021 begon met een telefoontje van een oude bekende…

tafelgoochelaar Jordi 2021

Van 12 naar 21

In 2012 trad ik op tijdens het 18 jaar verjaardagsfeest van Rob. Zijn vader Danny belde me bijna 10 jaar later en nodigde me uit om weer op te treden, ditmaal voor zijn vrouw Annie. Ik kon mij het optreden in 2012 nog herinneren en vond het fantastisch om weer iets te horen van deze familie. Het zou mijn eerste officiële optreden worden van 2021 voor een publiek van 32 personen in Didam. In de buitenlucht op een terras want er waren nog steeds Corona maatregelen voor binnen. Gelukkig was het een zonnige dag, ideaal om een terrasje te pikken.

Tafelgoochelen als vroeger

Het was voor mijn als goochelaar net zo magisch als voor de gasten op het feestje. Na zo’n lange periode niet kunnen optreden nu weer die stralende gezichten te zien en dat plezier te voelen was werkelijk wonderbaarlijk. Ik goochelde van tafel tot tafel terwijl de gasten konden genieten van een hapje, een drankje, een heerlijk zonnetje en leuke goocheltrucs. De jarige Annie mocht me bijstaan als assistente. Met een indrukwekkende truc, waarbij ze een vork liet buigen in haar hand, liet ze haar verborgen goocheltalent zien. Wat mij betreft is ze aangenomen als assistente!

Tafelgoochelaar Jordi Didam

Rob op gepaste afstand

Haar zoon Rob heb ik deze keer helaas niet in levende lijve kunnen ontmoeten. Hij was in het buitenland en belde even live met video, dat was weer even een herinnering aan al die videochats van het afgelopen jaar! Aan het einde van mijn optreden mocht ik een applaus in ontvangst nemen van alle gasten op het terras. Wat ben ik blij dat het weer mogelijk is om op te treden!

Ik heb de eerste reacties van 2021 alweer binnen:

sterrenJe ziet niet hoe hij het doet

Het was erg gezellig gisteren, alleen die goochelaar… Niet leuk als je er boven op zit en niet ziet hoe hij het doet 😄

sterrenWas Super leuk

Hoe je het deed , weet ik niet , maar het was mooi om te zien. 😅

De aanvragen stromen weer binnen en ik heb er zin in! Via mijn contactformulier kun je geheel vrijblijvend een aanvraag indienen, een medewerker van mijn management bureau Dutch Magic zal dan snel contact opnemen. Graag tot ziens!

Andere blog artikelen

 • vuur

  De Stentor is een regionale krant die verschijnt van Flevoland tot in de Achterhoek en van Noordwest-Overijssel tot aan de Zuidwestelijke Veluwe. De naam Stentor…

 • Jaaroverzicht 2019

  Helaas ligt de entertainment wereld nog steeds stil door de Corona crisis. Deze nieuwsbrief gaat dan ook niet over mijn recente optredens maar over de…

 • boek een goochelaar

  Ben je op zoek naar een goochelaar en blijkt het maken van een goede keuze een flinke uitdaging te zijn? Zou je wat graag informatie…

door | jun 28, 2021 | optredens

1 Reactie

 1. Wat super gaaf weer Jordi eindelijk weer bezig met je grote passie 👍🏻

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *