Home » optredens » 50 Jaar getrouwd in Haarlem

50 Jaar getrouwd in Haarlem

50 jaar getrouwdWanneer je 50 jaar getrouwd bent is dat een bijzondere mijlpaal in elke relatie. Om dit speciale moment te vieren met familie en vrienden, werd er afgelopen juni een concert met lopende lunch georganiseerd bij het klassieke Hodson Huis in Haarlem. Het was mijn tweede ontmoeting voor een aantal van de gasten, ik had ik oktober al eens voor het koppel opgetreden, toen in Duin en Kruidberg.

Optreden in stijl

Huis Hodson in Haarlem is een bijzondere locatie die eind achttiende eeuw werd gebouwd. Het is een pand in neoclassicistische stijl die nog steeds diezelfde stijl heeft behouden als vroeger. Een perfecte locatie dus voor een samenzijn op niveau. Aan alles was gedacht, de tachtig gasten werden getrakteerd op een prachtig concert, en konden genieten van diverse culinaire traktaties tijdens een lopende lunch. De gasten waren niet de enigen die rondliepen, ik mocht ook verschijnen in mijn vers geperste kostuum als goochelaar Jordi.

Prima

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi trad 24 juni op bij de viering van ons 50 jarige huwelijk met ca. 100 gasten en een handjevol kleinkinderen. Zijn performance was, zoals gebruikelijk, boeiend en verrassend waarbij hij de kleinkinderen enigszins op afstand wist te houden zodat alle gasten volop van zijn kunsten konden genieten!

door Alexander qq

Aangenaam opnieuw kennis te maken

Het is altijd fijn om positieve reacties te krijgen na mijn optredens, zelfs na al die jaren brengt elk compliment een glimlach op mijn gezicht. Het grootste compliment dat een artiest kan krijgen is een nieuwe boeking door dezelfde mensen. Dat was hier het geval, pakweg een half jaar na mijn eerste kennismaking mocht ik weer optreden voor deels hetzelfde gezelschap, dit keer ter gelegenheid van het 50 jarig huwelijk. De locatie had van zichzelf al een magische uitstraling, aan elk detail was gedacht. Ik moest als live entertainer mezelf staande houden naast live muziek en een heerlijke lunch. Gelukkig verliep alles op rolletjes. De sfeer was uitstekend, de gasten waren enthousiast en ik mocht ook ditmaal mooie complimenten in ontvangst nemen.

Ik wil het echtpaar nog vele prachtige jaren toewensen met elkaar, wellicht zien we elkaar binnenkort weer!

50 jarige bruiloft

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Op onze 50 jarige bruiloft kreeg Jordi zelfs de meest grote scepticus stil.
Op onze foto’s is goed te zien dat iedereen met open mond kijkt om het te willen begrijpen.
Hij werd die zelfde avond al voor een nieuwe boeking gevraagd, door een van de gasten, helaas was hij al bezet.
Wij hebben een heerlijke avond gehad, waar weken later nog over gepraat wordt.
Jordi nogmaals bedankt.

door fam.Bregman Wilt u weten of Jordi wel beschikbaar is voor uw evenement? Neem dan contact op!

Goochelaar 50 jarig huwelijksfeest

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Goochelaar Jordi heeft op het 50 jarig huwelijksfeest van mijn ouders opgetreden. Iedereen stond versteld van zijn trucs en met zijn bescheiden humor wist hij iedereen te entertainen.
Echt een aanrader voor ieder feest!

door Niek Beukema

door | aug 14, 2017 | optredens

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *